FUCHS PETROLUB SE притежава 58 компании, където работят над 5 500 служители в 45 страни. Корпорацията се листва на стоковите борси в Щутгарт и Франкфурт. FUCHS PETROLUB SE е 100% фокусиран върху производството на смазочни продукти, като в гамата има над 10 000 продукта. Това огромно разнообразие в гамата е на базата на пряката работа с клиентите и прилагане на правилният продукт за техните конкретни нужди. Всичко това се прави от над 500 специалисти в 22 лаборатории по света.
Над 40% от производството и обемите на продажба на FUCHS е насочено към автомобилният сектор. В гамата се съдържат широк спектър от двигателни, трансмисионни, хидравлични масла, греси, антифризи и спирачни течности.

Немските моторни масла FUCHS са резултат от модерни изследвания и разработки от най-големия независим производител на смазочни материали в света в сътрудничество с водещи автомобилни производители. Голямата гама от моторни масла е направена за съвременни високотехнологични двигатели.

Моторните масла от FUCHS предлагат оптимална защита и висока производителност на двигателя за всички превозни средства и машини в строителството, спедицията или в селското стопанство. Други задачи на маслата включват смазване, промиване, охлаждане и почистване на двигателя.

10+

ГОДИНИ ОПИТ

40+

ЗАВОДА ПО СВЕТА

2000+

ПРОДУКТИ

С двете семейства продукти TITAN PRO и TITAN FLEX успяваме да задоволим търсенето на универсални двигателни масла с широк спектър от приложения, както и за „специални“ масла за специфични приложения.

PRO означава PROFESSIONAL и тази гама се фокусира върху една конкретна спецификация на OEM. Маслото е разработено точно за тези изисквания. Например, TITAN GT1 PRO 2312 SAE 0W-30 е произведено специално за новите PSA Euro 6 двигатели.

PRO

FLEX

FLEX произлиза от FLEXIBLE – продуктите от серията TITAN FLEX комбинират голям брой одобрения, за да постигнат възможно най-широко покритие на пазара. Маслата са разработени според съответната последователност на ACEA. Моторното масло с най-голямо покритие на пазара е TITAN GT1 FLEX 23 SAE 5W-30.

Портфолиото от двете продуктови гами непрекъснато се усъвършенства, така че FUCHS може да предложи правилните смазочни материали по всяко време. Ще намерите авто, агро и мото маслата на FUCHS в обектите на Евро 07 в страната или в онлайн каталога ни.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН