Водещ дистрибутор в България на продукти за следпродажбено обслужване на автомобили - резервни части, масла и автосервизно оборудване, с над четвърт век опит
  • Email:sales@euro07.bg
  • Телефон:*7077
  • Адрес:София, бул.”проф. Цветан Лазаров” № 90
Official-member-of-amerigo-international
Компетентен екип,
богатa продуктова гама с гарантиран произход,
цени, съобразени с пазарното търсене,
национално покритие,
с редовни доставки до Клиента.

Директен вносител на резервни части от над 80 водещи компании – производители от Италия, Германия, Испания, Франция, Япония, Корея и Китай, като поддържа богата складова наличност.  Клиентите на компанията вече над 31 години получават цялостна и компетентна услуга, бързо и професионално обслужване, съгласно най-добрите европейски практики. За да сме в състояние да отговорим на нуждите и очакванията ви, ЕВРО 07 ще продължи своята инвестиционна програма за развитието на търговската си мрежа, разширяването и обогатяването на продуктовата гама и професионалното развитие на нашите служители.
Централния офис на „ЕВРО 07“АД е позициониран в гр. София. Дружеството има изградена мрежа от собствени търговски обекта – складове и магазини в цяла България. Също така, чрез дъщерни дружества, компанията оперира на пазара в Сърбия и Северна Македония.