СЪХРАНЕТЕ ДВИГАТЕЛЯ СИ МЛАД ЗА ПО-ДЪЛГО...
Днешните двигатели са по-компактни. Те правят повече с по-малко, което ги кара да работят при по-високи температури, оказвайки по-голям натиск върху двигателя и причинявайки по-бързо разграждане на маслото. В резултат на това се увеличава триенето между металните части, както и рискът от преждевременна повреда на двигателя. Затова TOTAL Lubricants инвестира над 15 000 часа изследвания, тестове и разработки за серията TOTAL QUARTZ с Age Resistance Technology (ART). Тази иновация увеличава молекулното взаимодействие, за да запази вашия двигател млад по-дълго време.

УВЕЛИЧАВА МОЛЕКУЛНОТО
ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ ЗА
МАКСИМАЛНА УСТОЙЧИВОСТ
СРЕЩУ ОКИСЛЕНИЕ.
ОСИГУРЯВА ПОДОБРЕНА
ЗАЩИТА НА ДВИГАТЕЛЯ
ДОРИ ПРИ ГОЛЕМИ
ГРАДУСОВИ АМПЛИТУДИ
ПО-МАЛКО ТРИЕНЕ МЕЖДУ
ДВИЖЕЩИТЕ СЕ ЧАСТИ НА
ДВИГАТЕЛЯ - ПО-ГОЛЯМА
ИКОНОМИЯ НА ГОРИВО

QUARTZ 7000


Quartz 7000 е масло на синтетична основа, което осигурява повишен комфорт при шофиране и високи нива на чистота и защита на двигателя.

QUARTZ 9000


Quartz 9000 е синтетично масло с най-високи нива на чистота и работа на двигателя сред маслата на TOTAL. С по-дълги интервали между смяната на маслото

QUARTZ 5000


Quartz 5000 е подобрено минерално масло, което може да се използва както в по-стари, така и в по-нови автомобили.

QUARTZ 3000


Quartz 3000 e минерално масло, подходящо за по-стари автомобили, които не могат да използват други масла от гамата.

QUARTZ INEO


Quartz INEO e синтетично масло с контрол на замърсяването, специално създадено за дизелови двигатели. INEO осигурява изключителна чистота на двигателя и поддържа работата на филтъра за твърди частици.

41
ЗАВОДА
130
ТЕХНОЛОГА
150
ДЪРЖАВИ

Гамата продукти на TOTAL предлага богат избор на смазочни материали за всяко превозно средство.
Дори включва специално формулирани масла за употреба в дизелови двигатели и по-стари автомобили, за които не са подходящи съвременните синтетични масла.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН