metelli е само един от брандовете на Metelli Group, както и стартова точка за производителя в далечната 1962 год. Брандът metelli олицетворява уменията и компетенциите на цялата група. Rазполага с по-широка гама от продукти от която и да е от другите им марки. Водните помпи и части за спирачни системи и трансмисии на metelli са безопасен избор за всичко, от което се нуждаете.

ТРАНСИМИСИЯ


Трансмисията в съвременните автомобили е един най-сериозно натоварените компоненти. Предвид отговорната й функция, ремонтът трябва да се извършва от механици със съответната компетенция. При ремонта е задължително да се използват части с доказан произход и качество. Metelli предлага именно тази сигурност за механиците и клиентите им. Качеството на компонентите отговаря на това за първоначално вграждане.

СПИРАЧНА СИСТЕМА


metelli предлага пълна гама продукти по спирачната система на автомобила - накладки, челюстни накладки, спирачни дискове, спирачни цилиндри, спирачни помпи, регулатори на налягане, спирачни барабани и др. Производството на компонентите по спирачната система е високотехнологичен процес, който се извършва с напълно автоматизирани машини за обработка, монтаж и контрол.

ВОДНИ ПОМПИ


Водните помпи на metelli са сред водещите по качество на европейския пазар на резервни части и на за целия европейски, американски и азиатски пазар за помпи за първоначално вграждане. Производителят често награжда над оригиналните части и дори има свои патентовани продукти в областта. А китовете с водни помпи са изключително удобни за работата на механиците – един код е достатъчен за разпознаване на 3те компонента за сменя.

Metelli Group като производител разполага с технически отдел, екип за развойна дейност и оборудване за тест и контрол на качеството. Богат опит в няколко големи групи авточасти заради ролята си на OEM. Зад бранда metelli стои производител с история, на когото можете да се доверите.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН