От 20 години Japanparts работи като водеща фирма в областта на вноса и дистрибуцията на резервни части за азиатски и американски модели превозни средства. Резервните части, които се внасят от тях, идват от фабрики, които са подбрани с много висок стандарт на качество.

БОГАТО РАЗНООБРАЗИЕ


Продуктовата гама, която се разпространява от Japanparts, включва както механичната част (филтри, хидравлични части, амортисьори, съединители и т.н.); така и griding части (бутала, глави на цилиндри, лагери и др.) и електрическата система (стартери, алтернатори, свещи и др.).

БЪРЗА ДОСТАВКА


Japanparts са разработили професионален онлайн каталог, на основата на международния TecDoc. Тази система с много снимки и измервания улеснява използването на техните продуктови каталози. Като доставчик на части, компанията зад бранда е известна с бързата си доставка - от 24 часа за спешни причини до максимум 72 часа.

30000
ПРОДУКТА
142
ПРОДУКТОВИ ГРУПИ
1-3
ДНИ ДОСТАВКА

Нашите клиенти също могат да проверяват наличностите на склад на сайта на Japanparts и да участват в регулярните доставки или в спешни доставки на наличните продукти в Евро 07. За повече информация: *7077.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН