С повече от 42 години опит, IR е доказан лидер в производството и дистрибуцията на резервни компоненти по окачването на автомобила - шарнирни болтове, накрайници, оси, връзки, щанги.

СТАНДАРТ ЗА КАЧЕСТВО


Производството на продукти с високо качество винаги ще е най-важното постижение в индустрията. Частите, за които компанията IR е отговарна, имат ключова роля в превозното средство и безопасността е на първо място. За това се спазват стандарти ISO 9001 и TS, както и ISO 14001 за опазване на околната среда.

РАЗНООБРАЗИЕ


Лансирането на нови 100 продукта всяка година и поддържането на гама от над 4000 артикули годишно е една от основните задачи на компанията. Продължително проучване, развитие на нови части и теставане на материали от гледна точка на представяне, комфорт, сигурност и издържливост са отговорности на отдела по Развойна дейност.

ВОДЕЩ ПРОИЗВОДИТЕЛ


Мощна производствена организация с капацитет от 2 млн suspension arms и 5млн silent blocks на година, с постоянно развитие в процесите, продуктови и пазарни проучвания и подобрения. Изисква се наистина ефективно управление на запасите. Затова в тези две групи продукти IR е лидер на световния пазар.

КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ


IR разполагат с производствени мощности в Испания, Индия, Бразилия и Аржентина. Тази богата мрежа от фабрики спомага за правилното управление на ресурсите и оптимзииране на времето за дистрибуция. По този начин компанията поддръжа конкурентни крайни цени и бързо обслужване из целия свят.

Благодарение на непрекъснатия растеж и развитието на технологиите, IR се превърна във водеща световна производствена компания за компоненти по окачването, ексклузивно за нуждите на независимия следпродажбен пазар.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН