I.G.A.T. AG е основан през 2002 от няколко германски специалиста по смазочни добавки. Комбинирайки знанията си, те развиват производството на високачествени добавки във всякакъв вид приложения и експлоатация на смазочните течности.
I.G.A.T. AG е първата германска компания, която има възможност да Ви достави пълен пакет от присадки, автомобилни масла, индустриални масла, добавки и автокозметика за вашата кола. В продължение на няколко години I.G.A.T. AG стана добре познато име на пазара на масла. Клиентите се увериха във възможностите на продуктите и бързият и навременен сервиз от екипа на „Евро 07“АД.
Дали в малък мотопед или най-големият камион, в арктически студ или непоносима жега, I.G.A.T. AG е там с правилният продукт. На база широката гама от продукти I.G.A.T. AG винаги може да предложи Продукта с оптимални експлотационни характеристики за конкретно приложение.
Модерни производствени инсталации, оптимизирани складови наличности, собствена фирмена лаборатория и висока степен на свобода на решенията позволяват на дружеството да действа максимално гъвкаво и да осигури постоянно качество на гамата от продукти.
Днес продукцията на I.G.A.T. AG включва над 400 продукта от минерални и синтетични масла, редукторни и хидравлични масла, смазочни материали за индустрията и металообработването, био смазочни материали, добавки за горива, антифризи, както и различни продукти за поддръжка на автомобила. Фабриките на компанията са в Бубенхайм и Вормс. В края на 2013 г. централата на компанията се установява във Вормс, след като там е изграден нов, по-голям завод, а от 2015 г. има собствена инсталация за многофункционални и високоефективни греси.

01

IGAT

Синтетични моторни масла

Допълнителни съставки за по-малко триенето и увеличаване на мощността. Защита на двигателя при ниски и високи температури. Намаляват нагара и отлаганията и поддържат двигателя чист. Предпазват от износване през удължен експлоатационен период. Специални добавки, които понижават вредните емисии и разхода на гориво.
02

IGAT

Полусинтетични моторни масла

Синтетичните компоненти за допълнителна стабилност на маслото. Подобрена защита срещу износване на двигателя при сурови условия. Съвременни технологии за отлично почистване. Понижават триенето и разхода на гориво.
03

IGAT

Минерални моторни масла

Отлична защита при всякакви условия. Почистващи добавки с доказано качество. Първокласни добавки за предотвратяване на износването. Подходящи за всички видове двигатели със и без турбо нагнетяване.

ТРАНСМИСИОННИ МАСЛА


I.G.A.T предлага богат избор от трансмисионни масла за ръчни и автоматични скоростни кутии. Маслата за автоматични скоростни кутии притежава отлични противоизносни, антиокислителни, противопенни свойства и осигуряват плавното превключване на предавките при ниски температури. За осигуряване на безпроблемна работа на скоростната кутия се препоръчва цялостна смяна на маслото. Гамата, предназначена за ръчни скоростни кутии, е достатъчно разнообразна от гледна точка на синтетични и минерални масла и според особеностите на кутиите.

ГРЕСИ


IGAT предлага богато разнообразие от греси. Mногофункционална грес на осноаната на минерално масло, с литий или такава с инхибитори срещу корозия и окисляване. Висококачествена, устойчива на стареене течна грес, на основата на минерално масло на база литиеви сапуни с превъзходна защита от корозия и добавки за високо налягане, намаляващи износването.

Както и висококачествена многофункционална грес на основата на минерално масло с молибден дисулфид като твърда смазка + инхибитори срещу корозия и окисляване. При нужда от помощ при избор на подходяща грес се обърнете към нашите консултанти на *7077.

ТЕЧНОСТИ


Най-разпространените продукти в категория Течности на IGAT са специалната им хидравлична течност на минерална основа, предназначена за хидропневматично окачване и за сервоусилвателите на волана и спирачната система, подходяща за работа в температурния диапазон от -40˚С до +100˚С. Както и напълно синтетичната спирачна течност с увеличена точка на кипене и повишена защита от корозия. Прилагана в хидравлични амбреажни системи при конкретни условия на производителя.

АНТИФРИЗИ


Широка гама антифиризи на I.G.A.T – от премиум радиаторен антифриз концентрат на база моноетилен гликол. Без нитрити, амини и фосфати. Подходящ за алуминиеви и чугунени двигатели. Съвременният, дълготраен радиаторен антифриз се концентрира на моноетилен гликол. Без нитрити, амини, фосфати и силикати. Надеждна защита за алуминиеви и чугунени двигатели.

Висококачествен радиаторен антифриз концентрат на база моноетилен гликол с отлични антикорозионни свойства. Без нитрити, амини и фосфати. Премиален дълготраен радиаторен антифриз концентрат на база моноетилен гликол. Без нитрити, амини и фосфати. Надеждна защита за алуминиеви и чугунени двигатели.

За кратко време IGAT развива цялостно продуктово портфолио от стандартни и специални смазочни материали за голямо разнообразие от приложения. Това прави компанията лидер на специализираните пазари - транспортния сектор и промишлеността, с охлаждащи смазочни материали, греси и антикорозионни масла. IGAT винаги има подходящия за вас PLATINUM продукт. Потърсете своя при нас.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН