Има само един оригинал. И това прави марката Hengst Filter безпогрешна в световния независим следпродажбен пазар. Световно утвърден разработчик и производител на технологично усъвършенствани решения за филтрация.

ВЪЗДУШЕН ФИЛТЪР


Въздушният филтър е един от най-важните филтри както в бензиновите, така и в дизеловите двигатели. Качествените филтри Hengst постоянно премахват чужди частици от всмукания въздух и поддържат безопасни и дълготрайна работа на двигателя, позволявайки му да диша.

ПО-ДЪЛЪГ ЕКСПЛОАТАЦИОНЕН ЖИВОТ
100%
ЗАЩИТА ОТ
ПРОТИЧАНЕ
ОГНЕОПОРНА
ФИЛТРИРАЩА
СРЕДА
ВИСОКО-
КАЧЕСТВЕНА
ХИДРОИЗОЛАЦИЯ
МАКСИМАЛНА
СТАБИЛНОСТ
НА ФИЛТЪРА

МАСЛЕН ФИЛТЪР


В зависимост от приложението, няколко стотин литра масло се изпомпват през веригата на двигателя всяка минута, за да се намали триенето върху движещите се части и да се предотврати преждевременното износване на буталата, лагерите на свързващите пръчки и пр. Този процес зависи не само от качеството на смазката, но и също и върху работата на масления филтър. По-висока производителност и по-малко износване - Маслените филтри Hengst почистват ефективно маслената верига от замърсители и са особено здрави, издръжливи и удобни за обслужване.

ЗАДЪРЖАНЕ
НА ВИСОКИ
ЗАМЪРСИТЕЛИ
УСТОЙЧИВОСТ
НА НАЛЯГАНЕ И
ТЕМПЕРАТУРА
ПРЕЦИЗНА
ОБРАБОТКА
ПРЕЦИЗНО
ПОСТАВЯНЕ
ИМПУЛСНО
СЪПРОТИВЛЕНИЕ

ГОРИВЕН ФИЛТЪР


Без чисто гориво нищо не работи: Hengst горивни филтри поддържат експлоатационната безопасност на двигателя и предпазват инжекционната система от замърсяване. Системите за впръскване на съвременните бензинови и дизелови двигатели са чувствителни към най-малките примеси на гориво. Ако горивният филтър не бъде сменен съгласно предписания цикъл, инжекционните системи могат да се запушат и да се наруши безопасността при работа. Hengst филтрите запазват своя първокласен филтрационен ефект през особено дълги интервали.

МАКСИМАЛНО
НАЛЯГАНЕ
ДО 15 БАРА
МАКСИМАЛНО
НИВО НА
ПОЧИСТВАНЕ
СЪВРЕМЕННИ
ФИЛТРАЦИОННИ
МАТЕРИАЛИ
ПО-ДЪЛГИ
ИНТЕРВАЛИ МЕЖДУ
ПОДМЕНЯНЕТО
ИМУНИТЕТ
СРЕЩУ АГРЕСИВНИ
ГОРИВА

Портфолиото от двете продуктови гами непрекъснато се усъвършенства, така че FUCHS може да предложи правилните смазочни материали по всяко време. Ще намерите авто, агро и мото маслата на FUCHS в обектите на Евро 07 в страната или в онлайн каталога ни.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН