Компанията DELGROSSO е основана през 1951 г. и е фокусирана върху производството на филтри за автомобили от 1960, а от края на 1979 г. на пазара предлага маслени, въздушни и горивни филтри с марката CLEAN FILTERS. Компанията е постигнала сътрудничество с множество производители на автомобили и двигатели, благодарение на което DELGROSSO излиза на преден план и сред производителите на филтри за вторично обслужване.

МАСЛЕНИ ФИЛТРИ


Маслените филтри Clean, благодарение на съвременни материали и точен избор на филтрираща медиа, гарантират отлична механична и термична издръжливост и блокират преминаването на замърсяващи елементи (остатъци от горенето, както и остатъци от триенето на механичните части). Те създават непромокаема бариера за примеси;намаляват увеличаването на вискозитета на маслото, причинено от примеси и отговорно за износването на механичните части; издържат на всички механични и топлинни натоварвания на двигателя.

ВЪЗДУШНИ ФИЛТРИ


Правилната работа на двигателя зависи от качеството на въздушния филтър. Въздушните филтри Clean се произвеждат с помощта на най-висококачествените суровини, като се използват най-новите технологии и филтриращи медии, разработени вътрешно от изследователския център. Те допринасят за оптимизиране на правилната смес въздух-гориво, намалявайки консумацията; защитават електронни и механични системи - измерватели на въздушен капацитет, водачи на клапани и седалки за клапаните; значително намаляват експлоатационния шум.

ГОРИВНИ ФИЛТРИ


Дизелoвите филтри Clean достигат степен на филтрация от 5 μm, блокирайки прах и замърсяващи частици, отделяйки водата от горивото и сигнализирайки за присъствието му във водната уловка - гарантират дълъг живот и висока издръжливост при стрес. А разположени между помпата и инжекторите, бензиновите филтри Clean осигуряват правилната защитна бариера на инжекционната система за частици в обхват от 3-5 µ.Те са технологично напреднали с филтрираща медия от последно поколение.

Гама, която може да задоволи всички технически и функционални изисквания на всички членове на автомобилния следпродажбен пазар, на производители на всякакъв вид двигатели за камиони, автомобили, промишлени превозни средства, селскостопански машини, тежко оборудване, морски двигатели и машинни инструме нти.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН