Total Lubricants предлага широка гама от продукти благодарение на своя опит на различни пазари: автомобилен, индустриален, морски, и свързаните с тях приложения: моторно масло, редукторно масло, охлаждащи течности, металообработка, бели масла, хидравлични и спирачни течности.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

I.G.A.T. е основан от няколко специалисти по добавките, комбинирали знанията си за производството и разработването на висококачествени масла и добавки с всякакво приложение – антифриз, греси и течности. IGAT е първата немска компания с възможност да доставя пълна гама смазочни продукти и за няколко години IGAT става добре познато име на този пазар

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

НЕ ПРОПУСКАМЕ
ДЕТАЙЛИТЕ В ЧИСТОТАТА....


Hengst предлага пълна гама от резервни филтри за всички налични на пазара двигатели – от най-малкия лек автомобил до най-големия камион, кораб или стационарен двигател. Благодарение на близките контакти с търговци на едро и сервизи, производствената линия на Hengst е максимално приспособена към актуалните изисквания на пазара.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

От края на 1979 г. компанията DELGROSSO налага маслени, въздушни и горивни филтри с марката CLEAN FILTERS. Компанията е постигнала сътрудничество с множество производители на автомобили и двигатели за доставка на маслени, въздушни, горивни и кабинни филтри за първоначално вграждане. Благодарение на експертните си познания DELGROSSO излиза на челни позиции и сред производителите на филтри за вторично обслужване.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

НЕКА СЕ ПОГРИЖИМ И
ЗА ЗАДВИЖВАНЕТО


DAYCO e световен лидер в проектирането и производството на компоненти за газоразпределения механизъм – ремъци и ролки, за първоначално вграждане в автомобилостроенето. На DAYCO са се доверили най-големите световни производители на автомобили, за да гарантира най-високо качество и сигурност. DAYCO непрекъснато инвестира в търсене на нови материали и разработката на иновативни продукти, за да посрещне изискванията на съвременните двигатели.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

ИТАЛИАНСКИ СТИЛ И ИСТОРИЯ ВЪВ
ВСЯКА ЧАСТ НА АВТОМОБИЛА ...


НАУЧИ ПОВЕЧЕ

ЗАРЕДЕНИ СМЕ И С
НУЖНАТА ЕНЕРГИЯ...


BANNER разработва акумулатори от далечната 1937год. Предлага стартербатерии, индустриални батерии (батерии за тягови устройства-станции), аксесоари за батерии, технически части от синтетичен материал в Азия, Европа и Африка с обем от близо 5млн стартербатерии на година.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

С опит от над 40 години IR / TALOSA вече е водеща компания в производството и дистрибуцията на компоненти за управление и окачване за автомобили в следпродажбения сектор. Гамата включва над 9 000 продукта за европейски, американски и азиатски автомобили, включително леки автомобили, 4×4 и микробуси, всяка година около 900 нови продукта се разработват според актуалните нужди.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

ДЪЛЪГ ОПИТ С
НАЙ-ДОБРИТЕ ПАРТНЬОРИ...


Повече от 20 години Japanparts е водещ дистрибутор на части за азиатски и американски автомобили. Продуктовата гама включва филтри, хидравлични части, демпфери, съединители, бутала, цилиндрови глави, сегменти, стартери, алтернатори, свещи и много други. Продуктовата гама постоянно се обновява, а частите, които Japanparts предлага, се доставят от специално подбрани фабрики с утвърдено качество за вас.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ