BANNER е един от международните лидери в бранша, като предоставя акумулатори за първоначално вграждане на много автомобилни производители като Audi, BMW, VW, Chrysler, Porsche, Mercedes и др. Продуктите на BANNER доказват своето качество както в мразовития север на Скандинавия, така и в горещините на Африка.Технически перфекционизъм иоптимално обслужване е философията на BANNER. Това включва абсолютна надеждност, същотака високо съзнание за отговорност към природата.

STARTING BULL


   Достъпното качество

Здравият, напълно доказан и старателно оптимизиран Starting Bull е мощно влизане в света на марката Banner. В допълнение към модерната си технология базирана на чист калций, Starting Bull предлага 12 вида акумулутатори (44 Ah-95 Ah) с надеждна 4-камерна защита от течове и подобрена безопасност благодарение на централната система за отвеждане на газове и синтероване против обратно възпламеняване. Първокласният атрактивен дизайн с нови капаци за полюсни изводи е ясна индикация за потенциала на тази батерия.

ENERGY BULL


С Energy Bull Banner представя специална батерия за хобита и свободно време. Здравите характеристики на Energy Bull го правят идеален за захранване за къмпинг / каравани, лодки и използване в много други приложения, които се простират до сигнални системи и електрически моторни задвижвания. Здравата мрежеста структура на акумулатора осигурява изключително циклично съпротивление.

RUNNING BULL


При автмобилите със старт-стоп системи се използват два различни типа стартерни батерии – AGM и EFB. AGM технологията се използва за старт-стоп системи с максимални енергийни нужди и рекуперация на енергията при спиране. В този контекст, Running Bull AGM е оптималното решение за автомобили от среден до премиум и луксозен клас.

Предлагат се 5 типа с капацитет от 60 Ah до 105 Ah. EFB технологията се използва главно за старт-стоп системи с висока енергийна нужда и без рекуперация на енергията. Running Bull EFB е изборът за всякакви класове автомобили от нисък до висок среден клас. Предлагат се 11 типа с капацитет от 38 Ah до 95 Ah.

POWER BANNER


Акумулатори с оригинално качество за следпродажбено приложение/второстепенно вграждане. Power Bull е премиум стартерен акумулатор на Banner за съвременните превозни средства. Той е проектиран според първостепенните стандарти за първоначално вграждане на BMW и VW. Технология на база чист калций - без нужда от поддръжка. С двойно по-голяма защита от изтичане на наклон до 55 градуса. Широко покритие на европейския и азиатския автопарк с 33 вида акумулатори с мощност от 40 Ah до 95 Ah. Подобрена система за безопасност от обратно възпламеняване и ESD.

BUFFALO BULL


Бордовият акумулатор за търговските превозни средства трябва да изпълнява още по-големи изисквания и нужди. Водачът нощува в автомобила и използва множество електрически консуматори). Нужна е и екстремна устойчивост на вибрации при монтаж на акумулатора в задната част на товарния автомобил. За тези специални изисквания Banner разработва новите Buffalo Bull EFB.

В 2 стандартни размера (корпус B и C) с 190 Ah или 240 Ah. Buffalo Bull SHD PROfessional от своя страна пък е топ продукт, който наистина показва капацитета си при трудни ситуации като stop&go и студен старт. Всъщност Banner е оборудвал Buffalo Bull с непобедими предимства, които го правят идеален за модерни дистрибуционни камиони и автобуси. Покрива изискванията на товарните автомобили от марка Mercedes.

Производствената база на Banner в Линц-Леондинг е сред най-модерните и екологосъобразни заводи за акумулатори в Европа. Вече повече от 80 години BANNER е гаранция за производството с най-високи стандарти за качество. За устойчивия успех на компанията се грижат нейните 810 служители.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН